Jiangxi Youster Energy Co.,Ltd

Videnskabelig og teknologisk innovation: Giv blybatterier \\\\\\"flere liv\\\\\\"

Slip tid: 2022-08-18 13:42:50  Hits: 41

 Historisk set havde mange kejsere i Kina brugt en masse penge på at lede efter en kur mod udødelighed, i et forsøg på at forlænge deres liv, men undlod at undslippe nettet af naturlove. Men en dygtig medarbejder i Huaneng Group realiserede denne drøm på bly-syrebatterier, opfinde en måde at"genoplive"bly-syrebatterier. I 1990'erne blev teknologien til DC batterisystem i Xindian Power Plant i Kina Huaneng Group dedikeret til Chang Chengli' s opfindelse af en regenererings- og reparationsteknologi for bly-syrebatterier, gennem tilsætning af regenerativ væske og brug af særlige opladningsmetoder til at skifte poler. Bly-syrebatteri kan få anden, tredje og fjerde levetid og dermed forlænge levetiden af bly-syrebatteri til mere end tre gange.

  Med både miljømæssige og økonomiske værdier

 Kina er et vigtigt producerende og brugerland af bly-syrebatteri. Statistik over bly-syrebatteri gren af Kina Electrical Appliances Industry Association viser, at i de første fire år af den 12. fem-Årsplan, den samlede produktion af bly-syre batteri i Kina nåede 742,88 millioner kVA.Bly-syrebatteri har fordelene ved stabilitet, sikkerhed, lave omkostninger og så videre Det er en af de længste og mest udbredte batterier i historien. Bly-syrebatterier har været brugt i mere end 160 år og er blevet udbredt inden for mange områder såsom transport, kommunikation, strøm, militær, luftfart, navigation, solcelleanlæg og vindkraftsproduktionssystemer. Men bly-syrebatterier har også problemet med kort levetid. På den ene side, for høj replace Hvis der er tale om en hyppighed, øger produktions- og driftsomkostningerne, medfører det derimod også større forurening.

 Det er forstået, at de vigtigste årsager til faldet i kapacitet og levetid af bly-syrebatterier er overdreven akkumulering af blysulfat på overfladen af bly-syrebatterier efter opladning og afladning og opløsning i elektrolyten, som er mættet. Fordi blysulfat er en uopløselig elektrolyt, falder opløseligheden og opløsningshastigheden af blysulfat i elektrolytten, og vedhæftningen til overfladen af elektrodplade og mikropore hindrer batteriets normale diffusionsreaktion, og blysulfatet har dårlig ledningsevne og høj modstand. Som følge heraf øges batteriets ohmiske polarisering, koncentrationspolarisering og ladeaccepthastighed ved normal opladning, og polariseringsspændingen hydrolyseres, når det aktive materiale ikke er fuldt konverteret, hvilket resulterer i hurtig opvarmning af batteriet, og opladningen kan ikke fortsættes. Omvandlingen af aktivstoffer er således ufuldstændig.

 Ifølge ovenstående-nævnte årsager, efter det første liv af bly-syrebatteri, regenererings- og reparationsteknologien opfundet af Chang Chengli, ved at tilføje en ordentlig mængde regenererende væske til indersiden af batteriet, anvende kemiske metoder kombineret med en vis måde at oplade og aflade, Eliminere fænomenet med pladesalinisering og realisere batteriets anden levetid. Ved udgangen af den anden levetid vedtages en ny særlig opladningsmetode til at konvertere det positive aktivstof i det oprindelige batteri til en svampig blynegativ elektrode, og samtidig konverteres det oprindelige negative aktivstof til et positivt aktivt stof blydioxid, hvilket gør det til det tredje, fjerde liv.

 Li Qiang, vicedirektør for Beijing National Network' s høj-Teknisk konsulentcenter, fortalte journalisterne:"Kina Huaneng Group vedtager ofte regenerering og reparation teknologi af bly-syrebatterier opfundet af Labor Model Innovation Studio, som har både miljøbeskyttelse og økonomisk værdi. På grund af eksistensen af tungmetaller og giftigt affald, væske nedbrydes fra bly og svovlsyre i processen med produktion, fremstilling og nyttiggørelse af bly-syrebatterier, forkert behandling af bly-syrebatterier er en stor potentiel miljørisiko. Hvis batterilevetiden kan forlænges mere end tre gange ved hjælp af bly-syre batteri regenerering og reparation teknologi, kan det ikke kun spare en masse omkostninger for virksomheder, men også reducere produktionen af 2/3 bly-Der er tale om en række syrebatterier og yder et stort bidrag til miljøbeskyttelsen."

 Li Qiang gav journalisten en redegørelse. I øjeblikket er prisen på 450 A-timeforløb-syrebatteri på markedet er omkring 1300 yuan, mens omkostningerne til at reparere den samme kapacitet fører-syre batteri ved hjælp af regenerering og reparation teknologi er kun 100 yuan. Den reparerede bly-syrebatteri kan opfylde den nye batteristandard i alle aspekter. I øjeblikket er den vigtigste hindring for udviklingen af energilagerindustrien i Kina de høje omkostninger til batterier. Teknologien kan også reducere omkostningerne til energilagringsbatterier til en vis grad og fremme udviklingen af energilagringsindustrien.

  Problemer som umoden forretningsmodel

Li Qiang introduceret, bly-syre batteri regenerering reparation teknologi er meget bred vifte af anvendelse. Så længe der ikke er nogen fysisk skade, negativ pladestørrelse, tykkelse i overensstemmelse med de nationale standarder for bly-syrebatterier kan grundlæggende opnå poleregenerering. Hovedindekserne for regenereret bly-syrebatterier er blevet fuldt ud verificeret af testcentret for Zibo batteriydelse i Kina Shipbuilding Industry og testcentret for Shandong Shengyang Power Supply Co., Ltd.

 Teknologien er blevet udbredt i Kina Huaneng Group Shandong Xindian kraftværk, Liaoning Yingkou kraftværk, Indre Mongoliet Darat kraftværk, Ningxia Dam kraftværk, Zhejiang Unicom, Zibo Mobile, og har sparet titusinder af millioner yuan i køb af midler til virksomheder. 

  
 

Tidligere: Sådan placeres blybatterier

Næste: Globale batterieksperter samles i...

Del det

  • Jiangxi Youster Energy Co.,Ltd
  • Jiangxi Youster Energy Co.,Ltd
  • Jiangxi Youster Energy Co.,Ltd
  • Jiangxi Youster Energy Co.,Ltd
  • Jiangxi Youster Energy Co.,Ltd